28 de des. 2015

Els organitzadors del Festivern demanen respecte al voltant de la zona d'acampada al seu web. Publiquem l'horari de les actuacions.

Des de la web del Festivern s'indica als festiverners que “En anys anteriors, alguns personatges incívics que no entenen la importància del respecte als nostres llauradors i llauradores van destrossar tarongers i altres tipus d’arbres per fer foc o simplement per diversió, enguany no ho tolerarem i seran expulsats de l’acampada i del festival. El mateix passarà amb qui no respecte a l’entorn i embrute l’espai sense trellat. Hi ha contenidors, hi ha bosses de brossa. Retorna-li al poble l’espai que utilitzes en el mateix estat en què el poble te l’ha deixat”.

Recorden als menors de 16 anys que "podran accedir al festival pagant l’entrada corresponent i HAURAN D'ANAR ACOMPANYATS DELS PARES O UN TUTOR LEGAL   ( un tutor legal no és un amic de 18 anys). Els pares o tutors hauran d’aportar documentació que els identifique com a tals. Durant la seua estada al recinte, l’acompanyant adult serà el responsable".

Entre el 29 I el 31, grups com La Gossa Sorda, Aspencat, Plan B, Juantxo Skalari, At-versaris, Atupa, Oques Grasses, Mai Mai, Égalité i molts més, així com els grups protagonistes de ‘Nit Salvatge’: Smoking Souls, Boikot, Riot Propaganda i Els Catarres actuaran a Tavernes.

Entre les novetats de l’edició 2015-2016 destaca la publicació dels horaris d’actuació dels grups, que reproduïm ací. Les entrades es poden comprar en la taquilla els dies 29, 30 i 31. Els joves de Tavernes si només comprem l'entrada per al dia 30, el preu serà de 15 euros, amb un descompte de 3 euros sobre el preu de taquilla, mentre que si la comprem per al dia 31, el preu serà de 20 euros, també amb 3 euros de descompte, que eixe dia serà de 23 euros. L’abonament serà de 23 euros i tots els preus inclouen la zona d’acampada, que s’obrirà el dia 28. Com diuen ja per tot arreu, ja crema el Festivern!



8 comentaris:

  1. A vore si este any es complix perquè fins ara res de res.

    ResponElimina
  2. Tot serà igual si no posen més vigilancia i el dia 1 tornarem a vore la zona de Marjaletas plena de bolses i brutea i els camps dels voltants arrasata.

    ResponElimina
  3. Igual que en falles, brutea per tot el poble i banquets de sentar-se, faroles, bussons de les cases, les faxaes de les cases i els cotxes plens de taques de coets o trencats.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb la xicoteta diferencia que en falles el mal el fem els de casa i amb el Festivern el mal es paga amb els impostos de tots els de casa i de cap del Festivern,ni de la empresa AFAVORIDA.

      Elimina
  4. Els han expulsat a tots?
    Està ben clar que les zones d'acampada no s'han retornat en el mateix estat en que el vaen ocupar i el poble ha de pagar la seua deixadesa.
    Li pasara l'ajuntament la factura de la neteja al Festivern?
    Moltes parauletes però al final el poble s'ha de fer carrer de netejar el que els acampats no han deixat net.

    ResponElimina
  5. Els agorers del mal com sempre ixint a passejar a la primera de canvi i per qualsevol excusa : Els beneficis globals del Festivern s'ho valen la pena açò i més, a vore si quan torneu a manar ho pareu, a que no hi han ?

    ResponElimina
  6. Uns mesos de majoria absoluta i ja teniu asumit que van a tornar a manar?

    ResponElimina
  7. No, però dic jo que alguna vegada encara siga en cent anys tornareu a manar, no ? O teniu assumit estar en l.opossició per tota l.eternitat ?

    ResponElimina