14 de nov. 2015

Vos donem un exemple de crítica constructiva per acabar amb els rumors que diuen que Tavernes té un alcalde que no viu en Tavernes

Quasi tots els habitants de Tavernes saben que corre el rumor que diu que el nostre alcalde i diputat Jordi Juan no viu al poble, i no paga els seus impostos a Tavernes. Podeu tallar tots eixos rumors simplement si el nostre alcalde que és molt aficionat a les xarxes socials, publica on està empadronat i on paga els seus impostos. Eixa és una crítica constructiva. I a més, seria una bona mostra de transparència per tancar més de quatre boques malintencionades. Tots els veïns sabrien així que l'alcalde de Tavernes viu a Tavernes. I deixaria sense arguments a tots els seus detractors, que diuen que si un alcalde que no viu al poble, que si no paga impostos ací, que si sols l'interessa la seua feina de diputat, etc etc. com es pot interessar dels problemes dels quals no són els seus veïns.

5 comentaris:

  1. La editorial esta va amb sarcasme o ironia? Tria de la parà...
    Viu al poble,està casat i no té casa pròpia?
    Viu al poble i passen dies i dies i no es deixa vore per cap lloc d'ací?
    Viu al poble,és l'alcalde i no el trobes mai a l'Ajuntament?
    Viu al poble i des d'abans de formar govern ja havia nomenat altre regidor com a "director" alcalde oficiòs?
    Viu al poble i s'obra un pis a València. Festejant podria passar per picadero,però ja casat per a qué vols un pis en la capi i no en el poble?
    Està empadronat a Tavernes vol dir que viu a Tavernes? I,a més a més,quin exemple dona als que fan trampa amb interesos empadronat-se a un poble i fent vida a un altre? La trampa per una subvenció o exempció és més entenible que per traure rèdit polític. Damunt en un element que deia que no faria de la política una professió. Que estava de passada. Doncs ja va allargant prou la cosa...
    Altra dosi més de transparencia.
    Ací només es parla del que interesa i del que no interesa,mut.

    ResponElimina
  2. Igual és que vixca ací i sols vinga a sopar i a la platja, que que no vixca, m'entens ? I igual va ser de bon o mal alcalde aquell que éste, perquè deixaren al càrrec a altre de confiança, encara el primer li va ixir rana en quan es va fer l'amo absolut del cortijo, 4,5 milions de ranes entre altres.

    ResponElimina
  3. Tots sabem que Jordi Juan viu a Valencia en la única vivenda que declara que té. És logic que així siga perquè l'alcalde treballa a Valencia i ve al poble quan el seu treball de diputat li ho permet i ha d'estar empadronat a Valencia per desgravar la vivenda habitual i, per tant, paga els impostos en Valencia. Si no és aixina que ho demostre com demana este blog.
    Ojala el rumor fora un bulo i l'alcalde visquera i pagara a Tavernes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. I treballara,i treballara,crec que encara té el càrrec a Tavernes,però vé a la signatura i a la foto,i manco més. Dels representatns que votàren els de Compromís en tenen un menys dels que tocava treballar a Tavernes. D'acord que no cobra els dos jornals,però tenim altre alcalde en funcions que la gent no va votar com a cap de llista,així que estan enganyant al electorat,bueno ja ho feien quan a la primera legislatura,anant més enrere i amb l'ajut dels socis ja feia de mente pensante de l'alcalde.
      I d'això que deien quan va ser diputat de que duria tantes coses a Tavernes... encara no s'ha vist res,però si no tenen prou ni per pagar el deute que els van deixar!
      A Simat les esquerres ja van fracasar per viure els candidats a fora del poble,i esta vegada hi ha hagut molts canvis a les llistes abans d'eixir guanyadors,algo tindrà que vore.

      Elimina
  4. I Eugenio també va deixar un alliberat al front i va tornar a treure majories absolutes perquè a la gent el que li interessa es que l.equip funcione bé estiga qui estiga al seu cap i este funciona. I a més es un orgull tindre a un veí ocupant un alt càrrec com el de diputat autobòmic. En quan a que porte coses per a Tavernes tranquils que tot vindrà, però el fotat deixat pel PP costarà de recuperar com a mínim tota esta legislatura.

    ResponElimina