24 de nov. 2015

Víctor Borràs deixa en evidència el treball de la regidora de Serveis Socials en el tema dels habitatges socials

Fa poc publicàvem una notícia de 2 habitatges socials, on diem que "Els diners reservats en el pressupost actual de 2015 per la rehabilitació d'habitatges s'han de destinar a una altra finalitat donat que no hi ha temps per aprovar la cessió dels habitatges de la Generalitat a l'Ajuntament. Falta de previsió, falta de temps? El fet és que en el Ple de novembre s'ha aprovat fer una modificació de crèdit per aprofitar eixos diners que s'han de gastar dins del pressupost de 2015. Envers d'aprofitar-ho per una necessitat tan important per als habitatges socials, i que puguen tindre solucionat el seu problema fonamental famílies en situacions greus, se'n van a destinar a altres menesters".
Doncs bé, hem llegit a les xarxes el "zasca" que el regidor Víctor Borràs (PSPV) li ha fet a la regidora de Serveis Socials (Compromís), Noelia Alberola. L'exregidor de Serveis Socials en la passada legislatura demostra amb detalls com en 5 mesos, obres de rehabilitació incloses, estaven a punt no 2, sinó 4 habitatges socials. N'hi ha per a sucar-hi pa. Especialment als que ens varen acusar de dir mitges veritats i mentides.
Explica Borràs que "Així treballa el PSPV. L’any 2014 tenien la responsabilitat de la regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tavernes, en eixe període es va signar el conveni amb EIGE en 2 mesos i 12 dies. El 4 d’agost de 2014 es va fer l’acord de ple, per demanar la cessió de 4 habitatges a EIGE. (podeu buscar en la web de l’ajuntament, l’acta del ple). El dia 5 d’agost, es va remetre la sol·licitud acordada al ple a EIGE.
El 12 de setembre, es fa la proposta per part del director general d’obres públiques i el dia 15 de setembre es resol per part de la Consellera d'Infraestructures.
Finalment el 16 d’Octubre, es va acceptar per part de l’Ajuntament la cessió dels 4 habitatges.
A partir d’este moment podien començar les obres, 2 MESOS i 12 DIES DESPRES DE L’ACORD DE PLE TOTS ELS TRAMITS ADMINISTRATIUS ESTAVEN FETS.
En desembre de 2014 s’acaben les obres de rehabilitació i en gener de 2015 es comunica a EIGE que les obres estaven acabades, per tal podia fer l’adjudicació a les famílies en llista d’espera. Ací finalitza l’actuació de l’ajuntament pel que fa a la rehabilitació d'habitatges, 5 mesos i mig, contant el temps per fer les obres.
Finament en març es van adjudicar.
Així treballa Compromís.
D'ençà que expulsaren del govern el PSPV, en desembre de 2014, han dut la responsabilitat en Serveis Socials. Ha passat pràcticament un any i no han sigut capaços de signar un nou conveni amb EIGE, pels 2 habitatges que hi havia posat a disposició de l’Ajuntament en eixe moment.
La realitat que passa a l’Ajuntament de Tavernes governat per Compromís, és la següent:
En desembre de 2014, l’Ajuntament té les claus de dos habitatges per rehabilitar, ha fet un pressupost per conéixer les necessitats i el cost i falta signar un conveni amb EIGE per tal de poder començar les obres. L’any 2014, es va tardar 2 mesos i 12 dies en eixe procediment. Però el govern de Compromís no fa res. El passat 3 d’agost s’aprova un pressupost amb una partida destinada a la rehabilitació d'habitatges socials. (podeu visitar la web de l’ajuntament i comprovar-ho)
El dia 20 d’octubre el govern local es fa una foto fent anunci que va a signar-me un conveni de col·laboració en EIGE.(També està al web de l’ajuntament la notícia)
En el ple del 9 de novembre, el Sr. Juan utilitza els diners dels habitatges per comprar una TV de 500 €, ordinadors i pissarra electrònica 5.800 €, mobiliari 2.100 €,.......i dels habitatges res.
Cadascú traieu les vostres conclusions de qui ha treballat i qui no ha fet res. Qui es dedica a mentir i enganyar. Cinisme en estat pur. I molt poca vergonya".

És pot dir més fort, però no més clar.

8 comentaris:

  1. nyàs, coca! andevé como te has puesto! Zasca en toa la bocaaaaa

    ResponElimina
  2. El que té que fer el senyor Borrás es deixar de fer el ridicul, i preguntar.li abans dir tot açò al seu company socialista director del EIGE perquè no s.han fet les actucions.
    I en quan al sobrant sap de sobra que o es invertix o s.amortitza préstecs, davant el qual s.ha optat per invertir en benestar social.
    Zas, en tots els ... Ahí.

    ResponElimina
  3. En el ple de noviembre es va dir ben explicat: s’anaven a habilitar dos clases una per a formació de familiars de dependents i una altra d’informàtica perquè facen documents com currículums o passar les dates de l’atur a Sueca. Tot aixo implicava una despesa sobre els 8.000 euros.

    Noe Alberola va explicar que es feia la inversió en les aules de formació de Serveis Socials perque no es podien gastar els diners del pressupost del 2015 per fer rehabilitació de pisos VPO perque la Generalitat no havia presentat a la firma el conveni de cessió a l’Ajuntament, i per no perdre’ls s’havia decidit gastar-los en altres necessitats de Serveis Socials.

    I per rehabilitar vivendes es torna a contemplar una partida en el presupost del 2016, encara que AIXÒ NO HO HEU DIT, que és la Generalitat la propietària i qui te l’obligacio de fer obres no l’ajuntament.

    Es pot dir mes fort, pero no més clar.

    ResponElimina
  4. Ho senc pero Victor només deiva en evidencia a vosaltres que li seguiu el joc i damunt mentint.
    Borras, regidor en octubre del 2014, tarda des del mes d'agost fins mitjan desembre que deixa servicis socials sense acabar la rehabilitacio, que l'ha d'acabar Compromis el 20 desembre i es comunica a la Generalitat perque concedisca les cases, cosa que fara en el 2015.
    Des d'agost fins a desembre, cinc mesos i mig de Borras per no acabar ni la faena.

    ResponElimina
  5. Això ho explica Borràs al text. S'acaba en desembre el procés, se suposa que Compromís. També diu que els tiren del govern en novembre. Haurieu pogut seguir el procés que aleshores tancareu en este cas. El que dius encara deixa més en evidència a la regidora, l'anterior regidor si va tancar el tema amb efectivitat.

    ResponElimina
  6. Zas en tota la boca el que li pega huí altre blog a Borrás simplement explicant la veritat, que sols té un camí, i les mentires les pates curtes. Al senyo Borrás esta tàctica ja el va portar on està i pareix ser no apren, em sap mal per tots els socialistes vallers que porten tants anys construint un projecte per a que ara este senyoret els vaja arrastrat als pitjors ressultats de la seua història i que superarà de seguir així.

    ResponElimina
  7. Borràs va fer una gran gestió que els de Compromís no han sabut seguir. Ara es veu el plumero al govern de Jordi Juan que no sap per on tirar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No saps llegir o no vols vore la veritat ? Es la conselleria dirigida per un company d.ell qui no pot.

      Elimina