11 de nov. 2015

S'ha retransmés el plenari per internet?

No hem vist en cap lloc publicat si el plenari de l'Ajuntament de Tavernes, segons es va anunciar en notes de premsa i xarxes socials, mitjans de comunicació, etc etc, el passat mes de setembre, s'ha retransmés via internet per a tots els habitants i ciutadans. En un principi es va dir que el plenari del mes d'octubre es podria veure, i, com a molt tard, el mes de novembre. No trobem cap enllaç en la web de l'Ajuntament, ni hem vist cap noticia al respecte. Este Plenari hauria estat bé veure'l, ja que la durada es va apropar a la de Lo que el viento se llevó.

4 comentaris:

  1. Ni es va retransmetre el plé, ni s'ha penjat l'audio. Molt de parlar, molt de bla bla bla,... però de fets cap ni un. Transparencia zero.

    ResponElimina
  2. Es que ja fa fresqueta i no paga la pena muntar la megapantalla a la Plaça per a que ho vegen els palmeros del Bloc. Un regidor amb empresa de telecomunicacions, 2000€ per la pantalleta,i ara resulta que del que van dir,zero. Molt mal eixa transparencia de boqueta.

    ResponElimina
  3. Tranquils que arrivarà i així podrem tots vore quins arguments defenen uns i altres i li se vora el plomer als mentirosos, tan mitjans com politiquillets. No es facil de fer i menys amb la llei de protecció de dades.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A la gran proclamació de JJ amb majoria absoluta si que es va poder retransmetre en directe i amb megapantalla al carrer per a 20 assistents. Això és pot fer però per Internet no. Es veu que la protecció de dades si és fa al carrer no s'aplica.

      Elimina