13 de nov. 2015

Que ens costa a l'any el govern municipal i els diferents òrgans de govern de l'Ajuntament de Compromís? Com per a no somriure!

L'imatge mostra el cost, la despesa anual dels òrgans de govern de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna. Unes xifres prou considerables, que inclouen les retribucions bàsiques dels polítics que augmenten de 109.858 euros de 2015 als 119.834 euros de 2016, amb un increment de quasi el 9 per cent. On més crida l'atenció és en l'espectacular pujada de les retribucions del personal eventual de confiança, on està inclòs el secretari de l'alcalde i la nova responsable de protocol i premsa, ex operadora de càmera de Canal Nou, que ha duplicat la partida assignada a premsa, i que en conjunt, el sou de les dues persones de confiança de Jordi Juan han suposat una espectacular pujada d'un 41 per cent, passant de 46.167 euros a 65.482 euros. Així, la seguretat social també tindrà un increment en el pressupost del pròxim any del 21,52 per cent. Espectacular increment que no es correspon amb la baixada dels ingressos municipals, ni en la lamentable situació de treball i ingressos de moltíssimes famílies de la localitat que tenen serioses dificultats per a poder inclòs menjar de calent cada dia. Cal destacar el fet que el representant d'EUPV-AC ha renunciat als 830 € que li correspondria cobrar al mes per assistència a plenari, junta de portaveus i comissions.

10 comentaris:

  1. Estos eren els que dien que no eren jornalers de la política?
    Estàn enxufant a més gent que els del PP que ja és dir.
    Arriben al poder i tots son iguals.

    ResponElimina
  2. A Jordi li importa molt la imatge i per això a llogat a una ex operadora de càmera de Canal Nou i li ha doblat el jornal respecte a l'anterior responsable de protocol i premsa. Molts diners per a imatge i propaganda i pocs per als aturats del poble.

    ResponElimina
  3. Algú sap alguna cosa del BIM, perquè no està fent-se? La xica de protocol i premsa no hauria de fer el BIM? Va ser una promesa electoral de Jordi Juan. Al mitin de l'Alfàndech ho va dir.

    ResponElimina
  4. Si foren els diners de Jordi Juan no estaria consentint-ho el que cobren eixa fortuna. Hauria tirat ala meitat al carrer!

    ResponElimina
  5. A mi m'han dit que encara que te doble temps de dedicació no se li ha doblat el sou a la responsable de premsa de l'Ajuntament i que eixe augment realment es perquè en el pressupost del 2015 nomes està incluit un trimestre, ha treballat desde setembre i en l'any 2016 està incluit tot l'any.
    Jo també voldria cobrar un parell de millar d'euros al mes d'enginyer jubilat això sense contar altres ingressos en casa. Si havia de pagar ell perquè no s'avorrix i es passa el temps en l'Ajuntament fent perdre el temps als funcionaris.

    ResponElimina
  6. Cada dia el lluixes més en les noticies. Cap positiva. I mira que hi ha en els diaris i en notes de prensa i en la web i twitter . El passarà com el ventilador: al final seràs la rialla dels blocs del poble.

    ResponElimina
  7. I tant.
    Resposta a tots , 10-4-2-1 : Qui ho fa mal ?

    ResponElimina
  8. Resposta per a tú. , Eugenio 12. : Per a tú ho va fer bé?
    Aplique's regla de tres i tenim respostes per a democràtes borinots.

    ResponElimina
  9. Eugenio ho va fer bé en general, amb alguna errada i una gran cagada com va ser lo de l.alta tensió i altra deixar de sucesor a Vidal. Si no havera segut així no havera obtés tres majories absolutes : A un poble l.enganyes una vegada, tantes no

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí,per a ell ho va fer de p.m. director Copa América,diputat a les Corts...que jo sàpiga ara tampoc es dedica a anar a collir.
      Que a J.J. També li va bé,i la seua "ideologia" de bous i processons va encaminada a no tornar a treballar. Clar que enganyen una i mil vegades,les que calguen!

      Elimina