24 de nov. 2015

L'Ajuntament aporta 50.000 euros i la Generalitat 219.000 euros pel nou taller d'ocupació

El Taller d'Ocupació és "Revalorització dels recursos turístics naturals de tavernes II". Amb 50.000 euros aportats de fons propis per l'Ajuntament i 219.000 subvencionats per la Generalitat Valenciana, s'han contractat 6 professors i 24 alumnes. Dissenyadors de pàgines web, treballs forestals i infraestructura de jardins. El taller tindrà una durada de 6 mesos: 960 hores de formació amb pràctiques i treball. En maig ja podrem veure els resultats del treball dels alumnes del taller d'ocupació de revalorització dels recursos turístics.

11 comentaris:

  1. Gran noticia!! Treball per a 30 persones durant 6 mesos!

    Estàs equivocat. L'ajuntament destina 270.000€ i no 50.000€ com tu dius. Ho diu en la seua la web:
    http://www.tavernes.es/noticies/100-noticies-ajuntament/2359-l-ajuntament-de-tavernes-ha-destinat-270-000-euros-a-un-nou-taller-d-ocupacio

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'Ajuntament apporta 50.000 i la Generalitat 219.000. Eixe és el titular correcte. Està dins de la notícia, i hauria d'estar en el titular. I sí, és una bona notícia qualsevol que done feina a la gent aturada. Altra cosa és la utilitat d'este tipus de cursos. Això el temps ho dirà.

      Elimina
  2. Una cosa esta segura: que ara ho paga tot l'Ajuntament i que si l'Ajuntament no avança els diners totals del taller no hi ha tallers. La Generalitat ja li subvencionarà quan vulga, pero si l'ajuntament no apoquina 270.000 euros no hi ha taller.
    o siga realment qui ara inverteix els 270.000 euros es l'Ajuntament.
    No es diu cap mentira.

    ResponElimina
  3. Els diners que avança l'Ajuntament de la subvenció de la Generalitat els recuperarà. Si no hi ha subvenció no hi ha taller. Si no hi ha taller no es crea ocupació. Si no es crea ocupació, la gent no està contenta i no podrien fer se fotos. Els diners es tornaran? Si o no? És correcte el titular. De fons propis ens costa 50.000 €.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fons propis ? Que els de diputació d.on venen, cauen del cèl ? En tal de voler atacar al govern esteu caiguent en el mateix que els blogs de la dreta.

      Elimina
  4. Que paga l'Ajuntament que s'ha de rascar la butxaca. O siga qui ara invertix es l'Ajuntament i te la promesa qui lo ho tornaran. Quan?
    De tota manera els diners de la Generalitat són dels nostres impostos o siga sempre els paguem el poble.

    ResponElimina
  5. Fiuuuuuu! Com està el pati! Els diners de la Dipu i de l'Ajuntament són dels nostres impostos. Atacar al govern? Critica a la gestió pública és atacar al govern? Quina suberbia i males maneres. El cercle dur de Compromís esteu fent amics a la carrera. Pare! Perdonal's, perquè no controlen el que diuen! Des de que tenim este blog aneu a per nosaltres amb amenaçes variades i presió continuada. Eixa és la manera d'actuar de Compromís? On està el somriure? I enviant un fum de comentaris fent referència directa a persones vinculades al vostre entorn com si tingueren res a veure amb nosaltres.
    Repetim per milèsima vegada: qui governa, per l'acció de govern, es troba més exposat a les crítiques que l'oposició. No busqueu quatre potes al gat, respireu i governeu com cal. Com prediqueu. I tots contents. I no, no teniu ni idea qui sóm. Vist el que estem veient fem bé en mantenir l'anonimat.....

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ataqueu al govern perquè digueu coses a mitjes o amb intencionalitat i molts sabem perquè, senyors no tan anònims com prediqueu, i per tant com sabem perquè ho feu i amb quina intenció vos contestem.
      Saluts.

      Elimina
  6. El vostre titular "L'Ajuntament aporta 50.000 euros i la Generalitat 219.000 euros pel nou taller d'ocupació" em pareix correcte i ajustat a la realitat.
    El de l'Ajuntament "L'Ajuntament de Tavernes ha destinat 270.000 euros a un nou taller d'ocupació" em pareix una manipulació de la realitat habitual de l'aparell de propaganda de Compromís.

    ResponElimina
  7. Aci ja van faltant molts comentaris del mig i en sobren massa dels dos pols polititzats.

    ResponElimina
  8. No, anònim de les 15:44, en falten molts d'un costat. Ací hi ha una constant censura a tot lo que arriba per la banda esquerre i si defensa a JJ o Compromis. Sempre s'ha dit que l'odi es mal conseller i ací ni ha molt escampat i com dalt s'ha dit provenen de senyors que no són tan anònims. Açò es pitjor que el ventilador.

    ResponElimina