20 de nov. 2015

La partida de funcionaris (personal) abaixa un 3,21% i la del govern (polítics) puja un 19,35%


Sorprèn que els pressupostos de 2016 de l'Ajuntament de Tavernes aprovats pel govern de Compromís, contemplen una baixada del capítol de personal que xifren en el 3,21 per cent, i el pressupost de retribucions dels òrgans de govern, polítics i personal de confiança puja un 19,35 per cent respecte al de 2015.

Així, el cost de personal de l'Ajuntament està contemplat en 6.920.619 euros, i el cost polític contemplat per a 2016 està xifrat en 242.580 euros. Esta xifra inclou les retribucions bàsiques dels polítics, del personal eventual o de confiança, seguretat social. Cal afegir les dietes dels càrrecs lectius que suposen 104.489 euros més. En total, 347.032 euros.

15 comentaris:

  1. Se nota qui mana. Desde luego que si.

    ResponElimina
  2. Totalment correcte el que cobren. Són barats per al rendiment que donen.
    I si no que ací es publiquen les dades macroecomiques del 2011, quan va deixar el PP el barco, i les d'ara: diners pagats, deute pagat, deute a proveidors aleshores i ara, deute del parquing i tutti revolutum i podrem comparar. No ho fareu. Això no interessa publicar.

    Si l'Ajutnament fora una empresa privada, segur segur que ja els haurien pujat el sou i cobrarien més.

    I com de costum veritats a mitges, perquè no es diu que la responsable de premsa cobrarà tot el 2016 mentre el 2015 cobrarà nomes tres mesos que ha treballat I això s'emporta mes de la mitat de la pujada d'eixos 40.000 euros i tampoc es diu que es contempla la pujada prevista d'1% dels funcionaris, i aquestes persones tenen el tracte de funcionaris.
    Com tampoc es diu que la baixada del 3'21% es perquè hi ha hagut algunes jubilacions i l'Ajuntament té prohibit pel govern de Rajoy cobrir-les.

    Una veritat a mitges o incompleta es una mentira.
    Perquè li té tanta mania este blog a la responsable de premsa i protocol?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tot el que dius s'ha pagat amb les retallades i pujades d'impostos de Jordi Juan que, per cert, no paga impostos a Tavernes perquè viu a Valencia.

      Elimina
  3. Sols queda dividir, els diner de uns i altres, per la gent que hi ha dels dos costat, no he fet la suma, i segur que guanya la canxa politica.

    ResponElimina
  4. Eixa és la teua opinió i la respectem i publiquem. Eixa pregunta de la mania l'hauries de fer a EUPV-AC, ja que les dades són seues. Estem parlant de quantitats globals, la de protocol i premsa és una més. Esteu empenyats en que critiquem eixa partida. No ens agrada, però allà cadascú amb el que li toque.

    ResponElimina
  5. Tu saps i EU també que els diners son els mateixos pràcticament del 2015 més la pujada per l'augment del temps de treball de la persona encarregada de premsa i protocol, a més de les pujades previstes en sous per al 2016 segons els pressupostos de l'Estat.
    EU va estar calladeta quatre anys ¿serà perquè els també van aprovar les quantitats al principi de la passada legislatura quan formaven govern i la seua regidora les cobrava? Després va passar el que va passar, però el "placet" també el va donar EU i aquell acord continua aplicant-se en esta legislatura, o si no dis-me que ha canviat: 3 alliberats, secretari alcaldia i responsable premsa. Això ho va aprovar EU i continua igual.

    I mentre es diga la quantitat i no s'explique el perquè augmenta, vulgues o no, és una mitja veritat i una mitja mentira.

    ResponElimina
  6. No entenc perquè han duplicat el jornal a la cap de premsa i protocol. el cap de premsa que abans tenía Jordi cobrava la mitad i feia una boan faena i amb el PP no tenien cap de premsa i no pasava res.
    Son uns diners que podrien estalviarse perfectament. Tindrien que eliminar eixe lloc de treball i destinar els diners a altres conceptes però a l'alcalde li agraden molt les fotos.

    ResponElimina
  7. És clar que Esquerra Unida vos pilla moooolt prop, almenys a un dels dos ...

    ResponElimina
  8. I a mi els xupa xups.
    Que el d'abans cobrava la mitad i fea bona faena? Bueno, això ho dius tu.
    I amb el PP hi havia cap de prensa, amagaet i cobrant per conceptes diversos.

    ResponElimina
  9. Primera no han duplicat el jornal de la responsable de premsa
    Segona ha passat de mitja dedicació a jornada completa.

    ResponElimina
  10. Quina barbaritat duplicar la dedicació, i el jornal, del cap de premsa de l'alcalde.
    No és precis eixe lloc de treball. No val pa res que no siga autobombo de l'alcalde. Que s'ho pague ell amb els seus diners!

    ResponElimina
  11. Si s'ha duplicat el jornal de la xica de premsa. El cap de premsa anterior cobrava la mitat, feia jornada completa i estava contractat a mitja jornada. A mi ja m'estan tocant...els meus companys de partit. Fem una cagada espectacular amb la substitució del cap de premsa, i alguns trepes encara li riuen la gràcia a JJ i estan fent el possible per allunyar més a esta persona. Després tot seran lamentacions. En som prou que pensem així. Més dels que penseu.

    ResponElimina
  12. Ningú enten perquè no han tornat a llogar a l'anterior cap de premsa.
    Aixì paga Jordi a la gent que l'ha ajudat!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cada endollat porta darrere un bon grapat de vots.Nomes cal vore qui son els nous palmeros de JJ al facebook. Quants mes adeptes a la causa,millor.

      Elimina
    2. No estireu massa de la manta, que se vos vorà el cul, secrets pocs sobre qui està darrere qué en estos mons dels blogs.

      Elimina