27 de nov. 2015

Jordi Juan es reunirà el dia 4 amb els veïns afectats pel tema de la gasolinera. Hui s'ha publicat l'edicte firmat el 30 de setembre per poder al·legar

Arran de la publicació hui mateix de l'edicte que obri informació pública per exposar al·legacions al voltant de la posada en funcionament de la nova gasolinera, rectifiquem el sentit d'esta notícia, ja que la reunió del nostre alcalde amb els veïns es realitzarà dins del termini d'al·legacions.
Entenem que ha estat una coincidència el fet que un Edicte firmat el dia 30 de setembre, es publique hui divendres 27 de novembre, quasi dos mesos després, just quan hem publicat la notícia. Així, recordem que continua la polèmica a Tavernes per la posada en funcionament d'una gasolinera dins de la població, en l'antiga fusteria Vidal. El local està situat entre dues finques i ha generat molt de malestar pel potencial perill que argumenten pot suposar la gasolinera. L'alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha anunciat al seu facebook que es reunirà amb tots els veïns afectats directament, per informar-los personalment del que assenyala la llei en estos casos, i fer-los partícips que no els fa gràcia com a Ajuntament dita instal·lació.
La jornada de reunió s'ha marcat per al dia 4 de desembre, dins del període d'al·legacions que conclou el pròxim 23 de desembre.

13 comentaris:

  1. Sabeu a quina hora és la reunió del dia 4?

    ResponElimina
  2. Mira que bo que teniu que rectificar tota la noticia perque era falsa i ara, en comptes de dir mea culpa i demanar perdo i disculpes, sobre tot despres de totes les animalades que li heu dit a l'alcalde, ara voleu buscar estranyes justificacions i dir que s'ha publicat perquè vosaltres heu dit la noticia.
    Mira que sou modestes, si encara s'ha publicat en la web gracies a vosaltres quan eixa noticia abans ja s'ha publicat en 40 llocs i diaris.
    Com digueu si que ha resultat que feu les noticies en humor, i tant que jo m'he rist però se d'altres que es riuran més.
    Se que no ho publicareu, ni ha altres blocs, pero el ridicul no vos el lleva ningú.

    ResponElimina
  3. Ah, oblidava: els documents no tenen vigencia quan els firma el regidor, el president o el Rei, sino quan es publiquen siga en el BOE, el DOG o en la web. El lògic es que firme el decret, i una vegada firmat, es quan comença el tramit de buscar quins son els veïns de les finques del costat, fer la relació, omplir els certificats d'enviament perquè son qui primer han tingut la carta. Normal del procediment. No es pot fer si abans no hi ha un decret que inicie el procediment.
    Es que no teniu ni idea.

    ResponElimina
  4. Si home sí, vosaltres erre que erre, ara ressulta que sou tan importants que el govern publica els seus decrets seguint.vos a vosaltres ... Ai mare !!!

    ResponElimina
  5. Entenem que ha segut una coincidència. És el que està escrit. I no trobem cap animalada escrita de l'alcalde.

    ResponElimina
  6. Nooo, que vaaa, tan sols dir que es va a reunir amb els veïns quan ja no poden alegar, poca cosa de veritat, si senyor .

    ResponElimina
  7. A les 10 del matí un dia laborable? Per què no a les 19h o 20h per poder anar més gent?

    ResponElimina
  8. Soc amic d'un president de finca i m'ha dit que es una reunió per als presidents, i ho veu lògic perquè són els presidents els representants legals de les finques.

    I respecte a les animales de l'alcalde, es molt de cinisme que ara digueu que no en vegeu cap. Vale, pulpo animal de companyia. Ara no, són les que vau dir en l'escrit que heu borrat.

    ResponElimina
  9. Reunió per als presidents de les finqurs? I no pot anar ningú més? No m'ho puc creure.

    ResponElimina
  10. Jo opine que en compte de tirar-se pedres uns a altres el millor sería unirmos tots i trobar una sol-lució per a que no possen la gasolinera ja que moltissima gent està en contra i comprén al veïnat afectat per no voler-la baix de sa casa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Un comentari amb molt de trellat éste, pense el mateix

      Elimina
  11. Com ha quedat hui la reunió??

    ResponElimina