4 d’oct. 2015

Entre todos lo mataron...y el pato solo se murió

Polèmica al voltant de la mort, segons la premsa i el blog local del PP, de més d'una dotzena d'ànecs de coll verd al llac de la Goleta este passat mes de setembre, i la negació del blog de Compromís, diguen que d'eixes morts, res de res. Respecte al tema de les aus, a qui creure? A la gavina o a la cotorra? Perquè en qüestió de pardals, tots dos en són experts!
La foto de dalt és del diari Las Provincias, la de baix del blog La Cotorra de la Vall. El departament de premsa de l'Ajuntament, mutis del tema. Ni desmentiment ni comunicat oficial.

6 comentaris:

  1. On està la transparencia de Compromís?

    ResponElimina
  2. Sense entrar en temes politics vaig comprovar en persona com per desgracia hi havien anecs morts al llac durant mes d'un dia. Es retiravem pels serveis de neteja i a l'endemà n'apareixien mes!!

    ResponElimina
  3. Jo anava tots els dies amb els meus dos fills a donar-los menjar i mai no n'he vist cap anec mort. Si algun es moria segur que el retiraven.
    Un anec es mor perque li toca i una altra cosa es voler fer creure a la gent que hi ha una epidemia, cosa que si vas veus es falsa i no com va pasar fa temps que no en va quedar cap.
    I si m'he de creure a Les Provincies o a la Cotorra, eixe diari no té cap credibilitat i nomes busca el negatiu.

    ResponElimina
    Respostes
    1. I l'altre tampoc cap credibilitat,mentres manen ells sols buscaran el possitiu o balons fora.

      Elimina
  4. Si no es veien els anecs morts es perque tots els dies hi havia ordre de passar de bon matí i arreplegar si apareixia algun mort. Jo personalment he donat avis a la policia d un ánec mort en dues ocasions en menos d´un mes. I les fotos que ixqueren a las provincias son ben autentiques. No diu cap mentida. L´article de la cotorra de la vall es de risa, perque morir tants animals en un dia sols va passar una vegada per botulisme.

    ResponElimina
  5. Una cosa està clar: si fora una epidèmia haurien mort més. I va ser cosa d'uns dies i uns quants animals.
    Igual va ser per alguna cosa de menjar llançada al llac i va fer que moriren alguns. Als animals es tiren de tot.
    Ara el que censurable és el sensacionalisme d'alguna premsa i d'alguns veïns, i tots sabem perquè.

    ResponElimina