1 d’ag. 2015

No estarem fent les coses massa bé per ací baix quan ens tiren cudolades

No, no estarem fent les coses massa bé... Perquè el granissol que ens va caure anit.. Diuen els vells que mai havien vist caure pedres així de grosses. O siga, massa pa la carabassa. És com si fórem creients i pensarem que és un atac diví en tota regla. Quasi ens tiren fins i tot el clauer de Sant Pere! Ahhh, ara és quan trobem a faltar el Ventilador per Tavernes i les seves ocurrències. Per cert, la Cotorra tancada per vacançes? Com està el pati...

4 comentaris:

  1. Des de que heu "afiliat" a Enriquito,i els fa la feina bruta i debades,ja no cal que continueu amb La Cotorra. L'objectiu del poder municipal ja assolit i damunt per la mateixa feina ja cobren al gabinet municipal.
    RIP a La Cotorra.

    ResponElimina
  2. Sembla que t'has equivocat de blog. Este és el Diari Valldigna. Nosaltres no tanquem per vacançes. Escrivim quan ens ve be, tenim ganes i tenim temes. I sembla que el senyor Estruch és majoret per afiliar-se ell mateix, si així ho considera.

    ResponElimina
    Respostes
    1. 50 anyets tinc, sí, ja soc majoret i no necessite que m'afilie ningú, ho he fet jo per decissió pròpia i fundamentada, una decissió que ojalà havera pres quant ho va fer altra companya.

      I la feina bruta la feu els que covards que s'amagueu darrere un anonim, això si es brut, a saber qué teniu que amagar.

      Elimina
    2. La feina bruta es fa a algú a qui es serveix,jo no tinc amo,tú ara si. Per lo de covard anònim,recorda-ho a la secta on ara has entrat,allí sempre alabaven anònimament en la Cotorra (i al teu blog també). Recorda-los-ho ara que els tens més a prop.
      Per cert,ja no et veig cap noticia ni comentari crític a Compromís,ja has deixat la independència de pensament?

      Elimina