17 d’ag. 2015

Es traspassa blog per no poder atendre

Doncs si, senyores amb senyors! Traspassem el blog Diari Valldigna, per no poder atendre com el vostre Senyor mana. No tenim temps a causa de les càrregues familiars i professionals, i hem pensat que en lloc de tancar la paradeta, ... Perquè no traspassar els comptes a altra gent que siga igual o semblant a nosaltres? Si teniu inquietuds informatives, sentit de l'humor, escriptura irònica, crítica, ganes d'informar i entretenir al personal, si sabeu buscar-li el puntet a l'actualitat de Tavernes i de la Valldigna en general, podeu agafar el relleu.
Com? Fàcil: escolliu un lema, creeu un compte de correu electrònic, per protegir la vostra identitat. Ens envieu 3 exemples de pos: -Situació política a Tavernes
-Dimitir és un nom rus?
-La cosa va de processons...
Desenvolupeu-los des de el vostre punt de vista, sempre buscant la part divertida i àcida, i ens ho passeu per mail, en privat. L'opció més bona a parer nostre subjectiu rebrà els comptes del bloguer, Facebook i Twitter. Si trobem que no hi ha xixa ni llimona, igual aguantem o tanquem portes. Ohhhhhhh! -tots junts - ohhhhhhhhh!!!!!!
Que voleu? No tenim temps!

21 comentaris:

  1. Otro blog que cantaba las virtudes y excelencias de Jordi Juan y Compromís, bajando la persiana, como la Cotorra de la Vall, que dicen que son un equipo y han cogido todo el equipo al mismo tiempo vacaciones. ¡Anda ya! Algo huele a podrido, y no es en Dinamarca. ¿Y no teneis miedo a que pueda coger las riendas de vuestro blog algun pepero o del club de la rosa?
    Joder, a ver si van a cambiar el nombre del pueblo por Tavernes de las cabezas cortadas.
    Esto se parece a una temporada de Juego de Tronos.

    ResponElimina
  2. Un altre blog Bloquer més que tanca,i en van... Els majors tanquen la Cotorra per...vacances? Els xiquets també ho fan per ací. Amb l'objectiu
    del poder assolit tot açò ja sobra,hauran pensat. Algún ignorant podria pensar en que queda d'alló de la vocació per la informació,que casualitat que les ganes de vacances coincideixen amb tot el peix
    polític venut.I açò tot eren blocs polítics. Quin canvi d'interessos quan deixen sols al càrrec al
    nacionaliste de dretes amb el seu Blog (això sí,ara personal) al capdavant.Però clar,este ha passat d'encapçalar als del mig a la nova postura "zero crítiques al govern",la qual
    cosa demostra que més que informar per la veritat ho feia per UxT. Mentrestant seguida així i no moleste... nosaltres RIP als blogs.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Nacionalisme de dretes, altres diuen que si m'he fet massa d'esquerres, s'aclarireu ?

      Elimina
    2. Des de que t'han deixat a tú entrar sou pseudonacionalistes encara més de dretes. Tú i la Oltra deveu ser per un estil del Papa Francisco comparat amb Miley Cyrus. Qui no s'aclareix,perdona,és Compromís,on sembla que tot cap.

      Elimina
  3. més víctimes de la majoria absoluta? que contents estaran el PPSOE!!!

    ResponElimina
  4. Una gran perdua per la informaió valldignenca!

    ResponElimina
  5. Ja deuen haver fet el traspàs,ja ni contesten comentaris.

    ResponElimina
  6. Altre blog que volen traspassar?

    ResponElimina
  7. Sort qie encara queda Enric defenent a Compromís a capa i espasa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. S'ha fet torero,com Jaume?

      Elimina
    2. Ara vorem que fan quan lleven els bous els de Jordi Juan i Compromís. Bous no, vaqueeeees!

      Elimina
    3. Està clar quin escrit cal fer atacant al PPSOE i diguent que tot el que fa l'alcalde està ben fet i es molt maravellós i aixi tots contents, i si pot ser que parlen be d'Eduardo també

      Elimina
    4. No m'agraden els bous

      Elimina
    5. Tens por als cuernos?

      Elimina
  8. Però ací que està passant? Algú ens ho explica? És el resultat de posar gent sense cap tipus d'ideologia al capdavant dels partits?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ho dubtaves que no n'hi ha cap amb ideologia als partits?

      Elimina
  9. Enric és una persona noble, que actúa de cor i grat. Però eixa virtud, al temps, el fa errar de vegades al escollir els seus companys de viatge. Li ha passat amb anteriors partits, i, lamentablement, li passarà amb la seua nova aventura. Amb el temps anirà coneguent les miseries amagades amb un somriure, i que estan mostrant ara timidament. Però al temps...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Enric és un ignorant conscient,que és pitjor. Per això no feu carrera en UV i sí en farà als listillos del Bloc local.

      Elimina
  10. A mi me gusta vuestro estilo, incorrecto, cachondo, cabronil. Espero que siempre lo mantengais, los de ahora o los nuevos. Me he descojonado siempre con vuestros argiculos, la verdad. Solo echo en falta un poco más de constancia en vuestras publicaciones, la verdad. Bueno, venga, suerte de todas maneras, campeones.

    ResponElimina
  11. I ara contestete en general, : Si tant vos preocupa que es tanquen mitjans de comunicació, feu vosaltres un blog, doneu la cara com he fet jo i problema solventat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No t'agradaria eixa manca de protagonisme,ho fem per tú. Has passat de ser dels perroflautas del mig al rei del mambo blogueril,encara que hages passat de cabeza de ratón a cola de leon als partits.

      Elimina