5 de juny 2015

Arribarà Manolo Vidal al Ple d'Investidura o dimitirà abans?

Com vàrem comentar, el relleu del candidat del PP a les passades eleccions municipals de Tavernes, Manolo Vidal, sembla segons hem conegut que ja està en procés, falta conéixer quant. La desfeta dels populars al poble va a liquidar la carrera política de Vidal, que ha perdut la meitat dels 8 regidors que va aconseguir la passada legislatura. Amb Vidal desapareixerà segurament una època i una manera de fer política, des de la crispació, la manipulaciói les intrigues fosques, que tant ens han perjudicat com a poble, pels continus entrebancs a la gestió del govern municipal, basada en interessos purament partidistes i electorals, i no en benefici del poble. Ara, haurà d'admetre la seua responsabilitat davant els resultats, i entendre que la seua carrera política hi ha conclòs. El destí ha fet que professionalment tot siguen males notícies, ja que la feina d'assessor en la Diputació sembla que no la podrà conservar, al mateix temps que en el terreny personal sí que compta amb millors notícies..

5 comentaris:

  1. Si se'n va, qui es quedarà de portaveu del gruo municipal?

    ResponElimina
  2. No se'n anirà no!!! No caurà eixa breva!!! Ara que s'ha quedat sense feina de assessor??? Que el compre qui no el conega!!! Jajajaja!!! Eixe és més dur que el pa d'un més!!! Jajajaja!!! Només que vol que capital!!! Capital!!!

    ResponElimina
  3. Dimitir manolo, aixo es el que volen moltes persones del PP, ja estiguen dalt, per el mitg o per baix.

    Pero per lo que se sentia el altre dia per la seu del PP, a grito pelao, es que ell no li ha nat tan mal, esta igual que la mitat del pp.

    Si el que es cego no vol vore ell es el rei dels cegs.

    MANOLO DIMITIX JA.

    Pero clar, si dimitix i se queda Eva o Maria, mare de Deu el cel ens caura als peus.

    Maria a no ser que haja cambiat molt durant la legislatura no ha fet res, pero res de res, ella tambe deuria de dimitir.

    Eva, no la coneix ni el tato, i es nova, com per a d'eixarla al carrec de tot.

    La veritat MANOLO que pretenies afonar el PP, pues si l'has afonat i ben afonat, i el problema es que no sols has afonat al PP, si no tambe els anims de la gent.

    DIMITIX SI VOLS AL PP, SINO CONTINUA.

    ResponElimina