14 de maig 2015

Una campanya prou neta...menys la campanya del PP

Tranquil·la i no excessivament agressiva està desenvolupant-se la campanya actual de les municipals en Tavernes. Compromís, EU, Demòcrates, PSOE... Van prou a la seua, llevat dels mítings polítics on ahí sempre cau alguna "nyenyà", cas especialment del PSOE i alguna també d'EU, però amb el PP la cosa canvia.
Han tret tota la fel i estan emprant als seus blogs el Diari de Tavernes i el Ventilador, arguments i estratègies absolutament impresentables, on deixen el terreny polític i passen al personal, especialment centrats amb l'actual alcalde, Jordi Juan, que amb més coneixement, no està entrant al drap de tota la porqueria que volen tirar-li al damunt.
Alguns entenen la política així, cas dels populars de Tavernes. Encara que el que està corrent pel poble és que eixa política tan bruta és fruit de la desesperació dels resultats desastrosos que sembla que circulen via whatsapps, d'algunes enquestes filtrades, on la batacada del PP de Manolo Vidal diuen que serà sonada.

4 comentaris:

  1. Menos bataca que la vostra BLOQUEROS!

    ResponElimina
  2. Encara no heu vist el panfleto del PP. Faltes ortogràfiques, disseny pèssim i pitjor contingut. I mes canya a Jordi (que no dic que a voltea no porten part de rajó).
    Què està passant-li a este partit? Quién te ha visto y quien te ve.

    ResponElimina
  3. Algo tindrà quan tots parlen d'ell15 de maig del 2015, a les 22:27

    Jordi estara content. Tots contra ells, i Manolo dedicant-se a parlar de Jordi, al final entre tots li donaran la majoria absoluta.
    I damunt amb atacs personals i no de gestió...
    Mes per a Jordi.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Però els dels atacs personals no eren els dels watshapps del Bloc?

      Elimina