17 de maig 2015

Al PP li han furtat una "PACARTA"...

És molt preocupant. Una PACARTA...que collons serà això? una carta de pà? Un sobre versió Brosquil? Per a nosaltres és molt més preocupant el que hem detectat...que el dia de la seua presentació en la Casa de la Cultura...és faltaven 5 globus!!!!!!!!! Hi haurà una conspiració? Els van furtar els globus blavets, en lo "monos" que són? Ara, si ho pensem bé, també podria ser, com estava l'equip del PP que escriu el Ventilador, igual va fer corrent d'aire,,,

4 comentaris:

  1. Si, i també han dit que al "DIVINA AUTORA" no han vist "POLIES" a les entrades i ixides del col·legi, i van després i arreglen el titular, canvien POLIES per POLICIES i se deixen a la Dinina AUTORA. Si és què....Ah, i acusant a Compromís indirectament del tema de la pancarta. Tindran cara!

    ResponElimina
  2. A E.U els ha desaparegut la pancarta de la platja i les cordes que han deixat allí es nota que estan tallades. També els han tallat cordes a altres pancartes. Però pensant un poc no han vist cap complot de ningú. Simplement pensen que pot ser algú no li feia gràcia i l'ha feta desparèixer. No té pq ser un grup polític,potser simplement algún intolerant del tipus que els criden "comunistessss" amb ràbia com si fos un insult. Importen les propostes i el treball.

    ResponElimina
  3. El caloret del hivern que els ha afectat

    ResponElimina
  4. Ací quan volen s'ho agafen tot de caxondeo o li donen la màxima importància,depenent de per on vé l'aire. Rigor polític i informatiu.

    ResponElimina