28 d’abr. 2015

17...o 18 regidors?

No anem a fer cap comentari, no senyor. Cap comentari a la foto (emprada de la Cotorra de la Vall), del plenari extraordinàri celebrat per fer el sorteig de les meses electorals. Deixem la foto ahi, i que cadascú agafe les seues conclusions i opinions. Mireu-la, observeu i opineu vosaltres mateix. Penseu que esteu veient el saló de Plens de l'Ajuntament de Tavernes.  I nosaltres, ni mu. Però...no trobeu alguna cosa que s'aparta de la normalitat en esta foto?

11 comentaris:

  1. Que asco doneu sempre criticant

    ResponElimina
  2. Si ho dius per la presència del fill d'una de les regidores, sí que em sembla normal. Perquè l'activitat pública no ha d'anar en contra d'una bona concil·liació familiar. Si la teua crítica és aquesta, em sembla que t'ho has de fer mirar.

    ResponElimina
  3. El segon comentarista sembla que no ens vol molt, o és una impressió nostra? Ara bé, on estem criticant en la noticia? La bilis política sol tindre eixe efecte, tindre poc sentit de l'humor.

    ResponElimina
  4. Hem dit: que cadascú agafe les seues conclusions i opinions. No hem dit la nostra, hem publicat la teua i ja estas diguent que ens ho fem mirar. Tu eres de: o penses com jo, o feste ho mirar, eh?
    Bona vesprada i gràcies per participar al nostre blog.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La meua conclusió és que us poden denunciar per publicar fotografies amb imatges de menors sense permís patern/matern. Parleu amb la transfu i que us done permís,però demaneu-ho amb bons modals. Gràcies per deixar-me participar al vostre blog.

      Elimina
    2. Pensem que no, homeee! Primer, el menor no és identificable, i la foto no està agafada del carrer, està agafada en una sessió del Ple, què és públic. Gràcies a tú per participar al blog!

      Elimina
    3. Per molt que siga un acte públic,per mes que estiga el Papa o el Rey,fotografiar un menor sense permís dels pares és delicte. I la que no es identificable és la mare,el xiquet sí,no té la cara ni els ulls difuminats ni tapats.
      Mireu que Morera ja va denunciar el PP per traure fotos de la seua filla...
      Gracies per donar-me les gracies per participar al vostre blog!

      Elimina
  5. Parlant de Karina,quina valoració feu DiariValldigna dels Watshapps?

    ResponElimina
  6. No podem valorar allò que no coneixem. Uns whatsapps solts no els podem valorar. El que si valorem és que ja ha passat a la història, a la història negra de Tavernes esta senyora.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo,jo,jo,no podem valorar uns Watshapps solts (doncs,els ajuntes) però sí unes escoltes. Es veu que treballeu de FBI espiant a Rus o s'heu tornat molt selectius de repent!
      Degueu ser els únics vallers que no conegueu els Watshapps del Levante o Las Provincias. Cal llegir més,sobretot tenint un blog informatiu.

      Elimina