20 de febr. 2015

DEMÒCRATES-UNITS PER TAVERNES ha triat el seu Cap de llista, Vicenta Cortés

Sembla ser què Vicenta Cortés serà la cap de llista en les properes eleccions locals de Demòcrates-Units per Tavernes, segons es va acordar per unanimitat en l'assemblea d'afiliats i simpatitzants del partit celebrada recentment. 

En la nota de premsa no assenyalen els noms dels 15 candidats restants, però si indiquen que de moment l'acompanyaran (encara no està decidit l'orde), Enric Estruch Ferrando, Concha Gómez Mariner, María Teresa Sala Escrihuela, Bernardo Boscá Sabater i María Lourdes Valero Blasco. 

En les pròximes setmanes es començarà a plasmar els principis bàsics del programa electoral a fi de presentar esta opció política a la ciutadania i associacions i clubs locals, i que estos participen activament en l'elaboració del dit programa electoral a fi que este reflectisca al màxim les necessitats i opinions dels vallers. El partit Demòcrates-Units per Tavernes reuneix a representants de 3 partits que van concòrrer a les passades eleccions municipals, cas d'UPYD, Alternativa per Tavernes i Gent de Tavernes.

4 comentaris:

  1. UPyD no es pressentà a les locals

    ResponElimina
  2. És cert, va ser a les eleccions autonòmiques on va estar vosté fent li la campanya local a Toni Cantó. Lamentem el lapsus i ens fiquem una estona cara la paret.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tampoc, a les nacionals : Ai eixa memòria !!A la paret i amb orelles !!! jejejeje

      Elimina
  3. Refotre! Si era en novembre com tenia que ser Autonòmiques! Jaja gràcies de nou, Enrique!

    ResponElimina