30 de set. 2014

Nosaltres sabem el resultat de les primàries del PSPV de Tavernes!

Encara no s'han encetat les primàries dels socialistes de Tavernes, i nosaltres ja anem a publicar el nom del guanyador: tachàaaan! tachaaaan!!! And the winner is, (perdó), and the winner serà: Víctor Borrás!!!
I ens juguem una calderà de putxero! I perquè ho afirmem? Perquè en estos moments, Borrás és qui te el control del PSPV en Tavernes, especialment del sector dels més joves, que no de la militància històrica, és secretari, regidor, etc etc. Ara be, en el procés de les que anomenen primàries obertes, hi ha alguns xicotets problemes. Si algú vol presentar-se al procés de primàries obertes, en la fase de precandidatura, i segons han informat precandidats de Madrid, el partit no facilita informació dels militants, i demana als precandidats que ha de reunir els avals, un mínim d'un 20 per cent, per poder presentar-se a les "obertes"; lo de obertes queda molt be de cara a la galeria, però, segons hem pogut conèixer, complica molt la presentació de novelles, així què nosaltres ho tenim molt clar, les "ovelles velles per les novelles".
Ja ho comentarem! el dia 13 d'octubre finalitzarà la recollida d'avals i es tancarà el cens dels votants, i fins el dia 17 hi haurà de temps per parlar en militants i simpatitzants. El dia 18 d'octubre, votaran. Què si, que queda molt be allò de dir i fer propaganda i que transparents que som, que oberts i tal, però una cosa està molt clara: Borrás serà el que eixirà candidat a l'alcaldia en 2015 per part dels socialistes de Tavernes!
(Mecaguen, ja vos hem contat el final de la pelicula, chè!!)
Així que li donem la enhorabona!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada