22 de maig 2012

Chè! i ara resultadeque no ha vingut la ona del Tsunami!!!

Me caguen...!!!! Tot el poble acollonat, èxode massiu a les muntanyes, el basar que va esgotar els unflables de patet, tots fent cursillos de submarinisme, mitja Tavernes practicant surf, gent que no anava de comunió ni de boda, els garitos buits com la butxaca d'un collidor en estiu, les esglèsies amb cartells de AFORO COMPLETO, tots resant-li a Santa Bàrbara, els forns fent coques de mestall per si no arribava una nova temporada, els ànecs emigrant, ..i ara resultadequeostrestuquinaputada...va i el tsunami no ha vingut a la Vall!
Tots esperant l'ona gegant, més de 1500 accessos a la notícia del tsunamí, i el grupet de gent que tenia visions de la catàstrofe, l'han pifiat.
Araresultadeque era una falsa alarma...que l'aigua que havien vist era una reposició de Poseidón, la pel·licula de marres!
La nostra teoria és que el tsunami si que ha vingut a Tavernes. Vos ho jurem...el diumenge, al creuar la N332 i anar cap a la platja (ma que mos agrà el perill) varem vore un trailer que posava: atracciones no se què, la OLA MARINA!!!!
De la risa quasi desperdiciem mig bocata de sèpia i dos de calamars que ens haviem fotut, per allò d'anar cap al perill amb la panxa plena.

No patiu, amics, continueu repartint fullets de tsunamis i la mare que ho va parir, que nosaltres vos ho publiquem, chè!
Això ho pague jo!!

La noticia del tsunami als altres blogs:

El ventilador: Un xino va i pregunta quina ola és, i el tripartit li contesta la ola sientotrés. El tripartit ha mentit els ciutadans. Sols ha vingut una ona gegant, i ha inundat la placeta del Metge Grau i ha rovellat els columpios nous.

La Cotorra: No és cert que havien canviat l'Ajuntament de lloc. No l'havien posat en el tenis. El govern havia previst 10.000 botelles de plàstic buides per parar el tsunami.

Quadern de reflexió: Estem disposats a negociar, pel be de Tavernes, amb qualsevol tsunami crispat que puga ofegar el nostre poble, irritat per culpa de tots els partits i del sum sum corda. Nosaltres estem disposats a salvar el poble. 

Diari de Tavernes: des de la nostra objectivitat i imparcialitat, ja que no som de cap partit polític, sols hem de dir que el tsunami no entra en el pla d'ajust i que si no ve este any, l'any que ve a lo millor tampoc.

Amb bon humor, perquè si ens ho prenem en serio açò...


4 comentaris:

  1. Enrique Estruch, editor de Quadern de Reflexions22 de maig del 2012, a les 16:01

    Molt bo, si senyor, almenys per la meua part : Negociaríem el que i amb qui fera falta per posar pau de segur si això ajudara al nostre poble .

    ResponElimina
  2. hòstia tu, que bo lo del xino...me partooooooooooooooo!!!!!.
    Haveu retratat a la perfecció la síntesi dels blogs locals.
    Xapó!

    ResponElimina
  3. la placeta del metge grau ja no se diu del metge grau, se diu del bar encarnita.

    ResponElimina
  4. ¿pero al final como ha quedado el asunto...habemus tsunamí o no habemus tsunamí?
    A mi lo que me interesa es saber si Manolo Vidal cobra 3000 euros al mes de nuestro bolsillo. Me parece una poca verguenza que un asesor cobre esa barbaridad, y encima una persona que ha dejado el pueblo que ha dejado, arruinado y echo una mierda.
    Ese es el tsunami y la ola que yo quiero ver.
    La ola de la verguenza ajena que me entra cuando voy conociendo los detalles del mandato de los azulones.
    Y digo yo...¿esta gente no piensa pedir perdón por todo el mal que han hecho?
    ¿Como tienen la poca verguenza de criticar a estas personas que solo piensan en arreglar esta situación lamentable en que nos han dejado Tavernes?
    Que se callen de una maldita vez, que dejen de lanzar ponzoña y bilis por la boca cada vez que la abren, que hacen el ridiculo más espantoso de cuantos he visto en mi vida, y eso que ya he pasado de los cincuenta.

    ¿Un tsunami? si se llevara a más de uno que yo me sé, que nos manden uno cada semana.

    ResponElimina