18 d’abr. 2012

La III Gran Gala Lluita Contra el Càncer serà els dies 20 i 27 d’abril en la Casa de la Cultura de Tavernes

Els dies 20 i 27 d’abril la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna serà l’escenari que acollirà la tercera edició de la Gran Gala Lluita Contra el Càncer, que un any més es celebra en la localitat per a recaptar fons en la lluita contra el càncer. Les dues sessions seran a les 21:30 hores de la nit.
La Gala, dividida en dos dies, acull nombrosos participants i artistes que de forma altruista col•laboren activament amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer, amb el col•lectiu local encapçalat per la presidenta, Encarnita Carrión, que juntament amb Paco Sifres i Roberto Escribano preparen i organitzen este esdeveniment anual que compta amb la col•laboració de l’Ajuntament de Tavernes.
Les gales seran presentades per Núria Palma i Sergio Lázaro, i les 46 actuacions preparades son d’allò més variat i complet. Els participants majoritàriament són locals, encara que hi trobem una bona presència d’artistes forans.
Divendres 20 d’abril actuaran Xaranga Xè Kin Empastre, Duo Firmamento, Campus Gym (campions d’Espanya de Fit Kid), Al-Digna Associació de dansa, David San Félix, David Martínez i el seu ballet, Mercedes Zambrano (cançó espanyola), Sheyla Ibañez, Campus Gym (campions d’Europa de fitness), Emilio Solo (la veu rockera dels 70 i 80), l’humorista de Múrcia Antonio Castillo, Zimzamdansa (el teatre), Judith i Mar, Nora Escrihuela, Yaco ara (la veu dels 70), Paco i Iván Sánchez, Miguel Brass, les rumbes d’Higinio i Manolo, Bahia baila, Elena i Carlos i Daniel Kavanagh (Crash).
Divendres 27 d’abril actuaran el Centre Instructiu Musical Valldigna, Club Kick Boxing Montañez, Club Aeròbic Moncada (campions del món), Rubén Grau, Duo Pacific Blue, Al-Digna Associació de dansa, Diego Rodríguez (la veu de l’Alcora), Aritz Grau i Vicent Ripoll, Salto de Comba de Xest (campions d’Espanya), Ximo i Laura Sansaloni, Francisco Viana (Un beso y una flor), Maria José Sánchez (copla), l’humor de Blay, Carmen Márquez (copla), Diana Sansaloni, Sheyla Ibáñez, Shaina, Nora i Patri Jones (homenatge a Whitney Houston), Bahia Baila, Lorena Sanchis, Ivan Sánchez, Vicente Clar (tenor), Miriam Rodrigo, Manuel Cortés (presentació del seu disc) i Vicent Torre

font:tavernes.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada