8 d’oct. 2011

L'Ajuntament de Tavernes celebra el 9 d'octubre amb actes institucionals, culturals, musicals i gastronòmics

L'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna celebrarà el dia 9 d'octubre, el dia dels valencians, amb un acte institucional que tindrà lloc al saló de plens de la Casa Consistorial a les 10 del matí.
Este acte, obert als veïns, està previst que compte amb la presència de les diferents associacions, entitats locals i representants del mon educatiu, esportiu, social i cultural de la localitat.
Els portaveus dels diferents grups municipals prendran la paraula cadascun d'ells per dirigir-se als veïns i al públic assistent a la sala. Tavernes recupera  així un acte institucional que havia desaparegut de l'efemèride del "9 d'octubre" fa més d'una dècada.
L'Alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha afirmat què “des de l'Ajuntament de Tavernes ens sumem a la celebració del 9 d'octubre. Volem donar-li una gran importància al dia de tots els valencians, la data que representa el nostre naixement com a poble diferenciat. Per celebrar-lo hem organitzat diferents tipus d'actes oberts a tots els veïns amb l'objectiu que siguen partícips de l'emotivitat i la importància que té eixe dia”.
En acabar l'acte institucional tothom podrà gaudir del concert que oferirà la Banda Simfònica de Tavernes als locals de la Unió Musical, al carrer Escorxador, a partir de les 12:30 hores.
Els actes commemoratius del "9 d'octubre" comencen divendres, dia 7, amb el lliurament de premis del Ral·li Fotogràfic al hall de la Casa de la Cultura, a més de la inauguració de l'exposició que romandrà oberta fins el 16 d'octubre de 18:30 a 20:30 hores.
El mateix dia 7, en acabar el lliurament de premis, a les 8 i mitja es procedirà a la presentació del nou disc de Ximo Caffarena titulat " Rondalla Vall de Tavernes del Grup de Balls Populars de Tavernes de la Valldigna".
La celebració del 9 d'octubre oferirà, a més, una exhibició de tall de pernil en directe i la degustació de formatges i vins el dissabte, dia  8, a la Casa de la Cultura a partir de les 8 de la vesprada

Nota de premsa oficial de tavernes.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada