15 de nov. 2015

La rehabilitació d'habitatges haurà d'esperar al pròxim any per no haver ho aprovat este exercici

Els diners reservats en el pressupost actual de 2015 per la rehabilitació d'habitatges s'han de destinar a una altra finalitat donat que no hi ha temps per aprovar la cessió dels habitatges de la Generalitat a l'Ajuntament. Falta de previsió, falta de temps? El fet és que en el Ple de novembre s'ha aprovat fer una modificació de crèdit per aprofitar eixos diners que s'han de gastar dins del pressupost de 2015. Envers d'aprofitar-ho per una necessitat tan important per als habitatges socials, i que puguen tindre solucionat el seu problema fonamental famílies en situacions greus, es van a destinar a altres menesters.
Se'n van a dotar dues aules de formació, per a cuidadors de dependents i per a la formació de veïns en les noves tecnologies. Els 10.901 euros destinats a la rehabilitació dels habitatges seran per a mobiliari de l'aula multi usos de Serveis Socials, ordinadors, pissarra digital, utillatge de centre obert, adequació de la llar dels jubilats, i... per una tele a la llar dels jubilats.

10 comentaris:

  1. Una veritat incompleta és una mitja mentira.
    Es va dir ben clar en el ple i motius del canvi, pero com no aneu al ple, doneu informació incompleta i damunt sesgada. I el que es pitjor, sabeu que es sesgada perquè heu llegit la veritat en altres llocs. Faltaria més.
    Informació incompleta implica mitja veritat i mitja mentira. ¿De quina part es poseu?. Esta clar quan no heu volgut tindre-la en compter. I jo no vaig a explicar-la.

    I jo pregunte: Tant mal sembla que es gasten eixos diners en altres coses també de Serveis Socials? Sembla que si. i que que els iaios no tenen dret a tindre un televisor com cal ni a que se'ls arregle la seua llar.
    Es això, no Diari Valldigna?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com sabeu que no anem nosltres o enviem a algun persona al Ple?
      No parlem de mitges veritats i informacions sesgades, perque dir en la web de l'Ajuntament la notícia dels cursos de formació com a titular i eix central, envers de dir que va a suprimir-se la partida dels habitatges, i citar-ho en els darrers paràgrafs, de passada i en positiu, sense explicar clarament perquè s'ha produït eixe fet... Què és això? Una veritat incompleta? Mitja mentida? Manipular la informació? És fàcil veure la palla en l'ull alié, i no la biga en el propi... Respecte als jubilats, tot el que necessiten, és clar, més faltaria!, però...i les famílies que necessiten els habitatges? Tots els temes són importants. Com gestionar, i bé, és la vostra responsabilitat. Informeu perquè s'ha arribat a esta situació. És la vostra obligació com a gestors. Gràcies per participar.

      Elimina
    2. Escolta son 2 vivendes i això no va a solucionar tot el problema i ho saps. I menys quan no son de propietat municipal. No vingues amb romanços de que si els pobres necessiten això i allò, que eixe no es el tema.
      I la culpa no la te l'Ajuntament ni la Generalitat d''ara si l'han deixat "en porreta" quan als diners.
      I no, no envieu a ningú al ple. Es nota massa en els escrits. I si que son informacions sesgades i la partida no s'ha suprimit en el sentit que tu ho dius, i ho saps ben be: davant no poder-la fer possible per la falta de cesio de la Generalitat, es canvia per altres objectius de S.S.
      I si mitja veritat, mitja mentira i mala informació. I pitjor encara que no es vullga rectificar.
      I que esplique jo perque s'arriba a esta situació? Però si es va explicar en el pleno i esta esplicats en facebook i atres blogs, per a que vols mes esplicacions. Però no digueu que si que aneu als plenos? Com quedem?.

      Elimina
  2. No es culpa de l.ajuntament que la conselleria no tinga els diners per haver.los deixat buits els d.abans.

    ResponElimina
  3. Després dels dos comentaris sense contestar la editorial,es deuria de llevar la notícia,o rectificar. En canvi,es penja al Facebook el link de la noticia...

    ResponElimina
  4. Continuen els retrasos per als necesitats. Altre nadal sense vivenda.

    ResponElimina
  5. Per cert Borrás, el responsable autonòmic d'este tema és socialista, en vers de dir tanta tontería millor pega-li un toc i que t'explique l'home perquè no ho tira endavant : Si els nacionalistes foren deslleials li tirarien a ell la culpa encara sabent no té diners al haver-li deixat els calaixos buits els populars. Però nosaltres no som així i som leillals amb els nostres socis, encara que tu com no ho vas ser no ho entens. Així t'ha anat xicon.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No té diners el PSOE al calaix? Però si el que s'està fent mal ací és que no arriben els permisos però sí els diners subvencionats! Ara,a correcuita,els han d'aprofitar al Braç treballador per al primer que se li haja ocurrit a la regidora de benestar social. No enetenc això de les administracions públiques de donar per donar i gastar per gastar perque s'acaba un plaç,i després per a lo urgent no hi han diners. I això no és culpa de Borràs,encara que per altra part,ell i el PSOE local darrere d'ell han fet una minicampanya de desprestigi demagògica.

      Elimina
    2. Els diners no venen de Valencia,sols els permisos,ara,si la regidora gasta els diners que esperaven en la partida de benestar social en el seu departament,millor. Ahí sempre estan ben gastats,sempre que estiga previst. El PSOE de Valencia que es pose les piles i el del poble,que no escridasse quan toque callar.

      Elimina
  6. O sel.s gasta abans acabar l.any o paguem préstec per impossició del senyor Montoro, qué preferixes ? Jo ussar.los en temes socials com va a fer.se.

    ResponElimina